Personlig målsætning.

Personlig målsætning er forskelligt fra person til person. Det er væsentligt at være tilfreds med sig selv og sit liv. Dit liv skal være i balance. Hvis man ønsker en forandring eller at opnå noget specielt, skal man selv være aktiv og opstille nogle mål. Det kan være for en uddannelse, en karrierer, skabelse af en virksomhed, bedre relationer eller blot en forandring af en vane. Det lyder såre enkelt, men kan være komplekst eller uoverskueligt for den enkelte. Det er derfor væsentligt at lære, hvordan man arbejder med personlige mål og opnår disse. Det kan vi hjælpe dig med.

Hvordan arbejder vi med personlig målsætning?

For enkeltpersoner:

Det primære værktøj til dig er coaching. Gennem en eller flere coaching seancer, kan vi arbejde med dine mål og målsætninger. Du arbejder aktivt med dig selv og dine ressourcer, og i fællesskab får vi anvist de tiltag, du skal iværksætte for at opnå dit endelige mål.

For virksomheder og institutioner:

Gennem foredrag eller workshops kommer vi med inspiration til, hvordan man arbejder med organisatoriske eller personlig målsætning. Derudover gennemføre vi direkte udviklingsarbejde med virksomheder/institutioner eller enkeltpersoner. Her er fokus lagt på arbejdet med den/de aktuelle målsætninger, som virksomheden eller den enkelte person gerne vil arbejde målrettet mod.

For at kunne arbejde med målsætninger, er det væsentligt at man er bevidst om, hvor man er, hvad man kan samt hvor man vil hen. Gennem aktiviteter skaber vi denne bevidsthed. Efterfølgende går vi i dialog med jer/dig og anviser nogle værktøjer til, hvordan man kan arbejde frem mod målet.